Het feest zit erop......   Een geweldig jubileum weekend waar we allemaal met voldoening op terug kijken. Wat was het leuk om elkaar weer te zien en te spreken, na zoveel jaren. Het weer was schitterend. Het vissen naar oude en nieuwe verhalen door de revue. De tentoonstelling. En de inspirerende kerkdienst op zondag.

 

Als organisatie mogen we terugkijken op een geslaagd weekend. Binnen een paar dagen verschijnt op deze site nog een foto impressie van de festiviteiten. Kom dus zeker nog een keer terug.

 

BOEK BESTELLEN KAN NOG !!!

Oeps! Ik wil eigenlijk nog wel zo'n schitterend boek bestellen of een DVD met een compilatie van de drie feestdagen EN INCLUSIEF een montage van die geweldige oude films zoals je die op de tentoonstelling zag. Gebruik de mail knop hiernaast, vermeld je volledige adres en de organisatie zorgt ervoor dat alles wordt thuisgestuurd. (voor boeken nog zolang de voorraad strekt)

 

Laat een bericht achter op het schoolbord - leuk voor later.

 

Vanaf 1 juli 2008 gaat deze site uit de lucht.

De reünie commissie wil iedereen die heeft meegeholpen aan het slagen van dit jubileum hartelijk bedanken !! We wensen iedereen het allerbeste toe !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 B E Z O E K    D E    SPO N S O R   P A G I N A   ! ! ! ! !